اعلام رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور توسط ISC
به گزارش اداره روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، گروه رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور برای هفتمین سال متوالی دانشگاهها و موسسات پژوهشی را به صورت رسمی بر اساس شاخص ها و معیار های مصوب ششمین نشست فوق العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی رتبه بندی کرده است.
در این رتبه بندی 182 دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی توسط ۲۶ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات - امکانات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی و صنعتی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
بخشی از اطلاعات مورد نیاز در این رتبه بندی توسط دانشگاه ها و موسسات و از طریق پرسشنامه الکترونیکی و بخشی دیگر از اطلاعات که پژوهش محور بوده، از پایگاه های اطلاعاتی WoS و ISC تهیه شده است. از سال ۱۳۸۹ که رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور توسط ISC آغاز شد هر ساله (بجز سال 93-1392) به تعداد این دانشگاه ها افزوده شده است که در نمودار زیر تعداد دانشگاه ها و موسسات پژوهشی حاضر در نظام رتبه بندی ملی ISC از سال ۱۳۸۹ تاکنون نمایش داده شده است.
با توجه به ماهیت و فعالیت های متفاوت مراکز آموزشی در کشور و تفاوت بین آنها نتایج در رتبه بندی ISC در پنج زیرگروه دانشگاه های جامع، دانشگاه های صنعتی، پژوهشگاه ها، دانشگاه های هنر و دانشگاه های علوم پزشکی ارائه می شود.
در رتبه بندی سال 1395-96 در بین 29 دانشگاه صنعتی حاضر در رتبه بندی ISC ، دانشگاه های صنعتی امیرکبیر ، شریف، دانشگاه علم و صنعت توانستند به ترتیب جزو سه دانشگاه برتر صنعتی کشور قرار گیرند. دانشگاه های صنعتی اصفهان و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز رتبه های چهارم و پنجم جدول را کسب کردند.
جهت کسب اطلاعات بیشتربه پایگاه رتبه بندی به آدرس http://ur.isc.gov.ir مراجعه نمایید.